Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

 

Beszélgetés Zöldi Zsófia, vezetésfejlesztési trénerrel és coach-csal

 

Mire utal a „Vezetői esszenciák” tréningcím?

Az utóbbi pár évben szervezetfejlesztő szakemberként azt tapasztalom, hogy nemcsak a mindennapi élet gyorsult fel, hanem a vezetőknek is egyre kevesebb idejük van magukat képezni. Manapság ehhez az igényhez érdemes illesztenünk a vezetésfejlesztési módszereinket is. Vezetői tréningünkben ennek megfelelően nyolc égető vezetési kérdésre keressük a válaszokat, rövid, 2 perces tréningfilmek segítségével.

 

Melyek ezek a vezetői kérdések?

Három tréner kollégámmal, az eddigi tapasztalatunkra és tudásunkra alapozva fogalmaztuk meg a vezetői témaköröket. Az általam behozott kérdések, amivel én foglalkozom a két napos programon: hogyan tegye szerethetővé az értekezleteit, illetve hogyan nyerhet önmagának több időt.

 

Miért pont ezekkel a kérdésekkel időszerű foglalkozni?

A meeting vezetés témaköre évek óta a kedvenc témám és a mai világ is hatékony értekezlet vezetési tudást kíván meg a vezetőktől. Ha ezt hatékonyan csinálom, nemcsak a magam, hanem mások idejére és feladatvégzésére is hatással vagyok vezetőként. Az időgazdálkodás önmagában is „forró” téma. Amikor vezetőket coacholok, sokszor ide lyukadunk ki, hogy az egyes témák hátterében időgazdálkodási problémák állnak.

 

Módszertanilag miért érdekes a Vezetői esszenciák c. vezetői tréning?

A két nap alatt a résztvevők négy trénerrel dolgoznak együtt, fél napos elosztásban. Lényegi kérdéseket vetünk fel, és tömör válaszokat, legjobb gyakorlatokat adunk át saját fejlesztésű tréningünkön.

A tréning részleteiről bővebben itt.

 

« Vissza

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576