Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Vezető Akadémia

„Küzdj azért, hogy fejlődésben maradhass! A jó vezetők mindig jó tanulók is.”
John C. Maxwell

 

Szolgáltatási portfóliónk lényeges elemét képezik a „vezetői akadémiák” - amelyek keretében közép- és nagyvállalati ügyfeleinknek zömében 1-1,5-2 éves, strukturált felépítésű, moduláris rendszert ajánlunk és valósítunk meg. A program során a vezetők önismeretével, vezetői készségeik tudatosításával, illetve fejlesztésével, a tanultak beépítésével, valamint az egyéni vezetői helyzetek megoldásával is foglalkozunk, a korszellemhez illeszkedő, tömör, lényegre törő, a konkrétumokat érintő módszereinkkel.


Vezetésfejlesztésünk sikerének kulcsa, hogy a vezetők egyéni és csoportos alkalmakon vesznek részt. A program szerves részét képezik a fejlesztést indító kick-off esemény, a GPOP vagy DiSC vagy készségindikátor kérdőív online kitöltése, az eredményekről való személyes visszajelzés, a tréningek és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazott vezetői műhelyek, a ráhangoló és a beépülést támogató feladatok sora, a Digitális Tréning Filmtárban hozzáférhető, online tréningfilmek megtekintése és elemzése, illetve a folyamatot lezáró esemény.

 


 
A Vezetői Akadémia hatása és eredménye, tapasztalatunk szerint nem marad el. Egységes vezetői kultúra, egymás és a szervezet céljai iránt elkötelezett vezetői csapat, tudatos és profi vezetői kör erősödik meg, amely a munkaerő bevonzásának és megtartásának az egyik legfontosabb tényezője.

 

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576