Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Képzési eszközök

 

Kedves Látogatónk!

 

Szíves figyelmébe ajánljuk oktatófilmjeinket, melyek remélhetően az Ön fejlesztési   programjába is jól használhatóan beilleszthetők. 

 

 

Hogy miért költse erőforrásait oktatófilmjeinkre?  

Egy hatékony kurzus áttekinthető, változatos és jól felépített mondanivalója van. A film mindezeket az elemeket képes bevinni a programba. 

A látvány ezer szót megér. A film összevonja a verbális, vizuális és  érzelmi kommunikáció előnyeit, tehát az üzenet nem veszik el, hanem idő és energia nyerhető vele.  

A film megadja azt a lehetőséget, hogy láthatatlan külső megfigyelőként legyen jelen olyan helyzetekben, amelyeket esetleg még nem tapasztalt.  

A filmek tanítási és tanulási struktúrát is adnak: három-öt kulcspontra koncentrálva, logikus gondolatmenet szerint felfűzve elemzésre és visszaemlékezésre adnak módot. 

Nem használt még filmeket?  

Csemegézzen képzési anyagaink között! Minden témakörben több filmet talál, a fanyar angol humorral átitatottól a didaktikusabbig. 

Jöjjön el a bemutatótermünkbe, ahol készséggel állunk a rendelkezésére, vagy akár az Ön irodájában is bemutatjuk az előre kiválasztott anyagokat.

 

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576