Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

 „Három dolog van, amit a hallgatóság nem bocsát meg nekünk: ha nem vagyunk felkészültek, ha nem lelkesedünk azért,  amiről  beszélünk, és ha nem vagyunk érdekesek."

 

A hatékony prezentációs technikákról sok előadást meghallgathatunk, rengeteg szakkönyvet elolvashatunk, így azután remek „elméleti" előadóvá válhatunk. Ezzel szemben mi, a Human Telex Consulting prezentációs programokat tartó specialistái úgy gondoljuk, hogy előadni úgy lehet igazán megtanulni, ha sok prezentációt tartunk, erről megerősítő és korrekciós visszajelzést kapunk és, ezáltal fejlődünk. Ezt tükrözi tréningjeink szellemisége, és gyakorlatorientált módszertana is, legyen szó akár alapfokú, akár mesterfokú prezentációs programról.

 A Human Telex Consuling prezentációs témakörű tréningje 20 év fejlesztő munka eredménye. A tréning tematikáját tréningről-tréningre csiszoljuk, alakítjuk az aktuális trendeknek és képzési igényeknek megfelelően. Amiben viszont évtizedek óta hiszünk, és ezért tréningjeink kulcsüzenetévé vált: mindenki képes hatékonyan prezentálni, csak ezt a képességet elő kell „csalogatni".

 

Prezentációs programjaink céljai a fentiekkel összhangban a következők:

  • Egyéni stílus kialakítása, mely hitelességet, magabiztosságot és felkészültséget sugároz,
  • A hatékony prezentációk előkészítéséhez és megtartásához tudatos és rendszerezett megközelítési és eljárásmód elsajátítása,
  • Érdekes, derűt és energiát sugárzó prezentációs eszköztár megismerése és gyakorlása, a non-verbális elemek szerepének tudatosításával,
  • A szemléltető eszközök készítésének és használatának megismerése gyakorlása,
  • Interaktív módszerek elsajátítása és gyakorlása,
  • Stresszkezelési technikák megismerése a prezentáció sikeréért,
  • Egyéni fejlődés megvalósítása: lehetőséget kapni az eszközök gyakorlati kipróbálásra és visszajelzés az egyéni prezentációs stílusról.

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576