Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Ennek a technikának a segítségével bámulatos gyorsasággal és hatékonysággal láthatunk rá a problémák mögött meghúzódó hiedelmekre és saját megvizsgálatlan gondolatainkra. További információkért forduljon tanácsadónkhoz:  toth.albert@htconsulting.hu !

Esettanulmány - egy felsővezetői coaching margójára

"Nem hibázhatok. Minden szónak óriási jelentősége van, amit mondok. Erősnek és nyugodtnak kell látszanom, amikor kiállok a többiek elé......pedig szorongok és pánik tüneteim vannak.....Biztos ami biztos, beveszek egy nyugtatót a prezentációm előtt."


Ismerősen hangzik? Érezte már Ön is hasonlóan magát amikor több száz ember előtt kellet megszólalnia ráadásul akkor, amikor a cég mutatói sem olyan rózsásak, mint ahogyan az elvárható lenne?

A felszínes stressz kezelő technikák kevesek. Amennyiben valóban erős, hiteles, kiegyensúlyozott, vezető akar lenni, a mély önismeret elsajátítása elengedhetetlen. Ugyanis a valós önismeret hiányában lehetetlen a stresszt, a szorongást, a bizonytalanságot megfelelően kezelni, mivel nem értjük a saját működésünket és hibáztatással, kifelé mutogatással  nem lehet a probléma gyökeréig hatolni….. és a zavarodottság csak erősödik.

Az idézett felsővezető valós személy, akinek már nincs szüksége nyugtatóra, (látszatmegoldásra) mert A MUNKÁNAK köszönhetően érti és tudja kezelni a saját belső folyamatait. Sokkal felszabadultabban és hatékonyabban éli a mindennapjait, melyből az egész cége profitál.

 

« Vissza

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576