Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Innováció-menedzsment üzletágunk küldetése: partnereink támogatása az innovációt segítő szervezeti kultúra alakításában és az  innovációs folyamatok végig-vitelében – az ötleteléstől a megvalósításig. Mert az innováció több, mint egy új gondolat, az innováció tudatos út az ötlet megvalósulásáig.


A HTC InnoLab csapata - nemzetközi módszertanok kiképzett tanácsadóiként és saját módszertanok fejlesztőiként -  számos megoldást kínál, a megrendelőink igényeire szabva. Ügyfeleink az innovációt támogató módszertanaink széles palettájáról válogathatnak:

 

Teljes innovációs folyamattámogatás:

Innovációs Maraton - A folyamatos fejlődés és megújulás pályája

A program során izgalmas keretek között végigvezetjük a szervezeteket az innováción – megkeressük az innováció kulcsembereit, felkészítjük a vezetőket a folyamat támogatására, segítjük a szervezet tagjainak bevonását, az Innovációs Maraton csapatainak kialakítását. A program során folyamatosan támogatjuk a csapatokat: segítjük az ötletek értékelését, kiválasztását, a legjobbak megvalósíthatósági vizsgálatát.  A verseny eredménye – az üzleti eredménybe fordítható újításokon túl – az innovációnak kedvező szervezeti kultúra megteremtése.

 

FORTH - Felfedező út az innováció tengerén

Termékek és szolgáltatások fejlesztését szolgáló, húsz hétig tartó, strukturált innovációs folyamat.

A módszertan a gyakorlati élet talaján fejlődött, világszerte alkalmazzák, megalkotója Gijs van Wulfen, innovációs szakértő, aki 25 év tanácsadói innovációs munkájának tapasztalatai alapján fejlesztett és aki tanácsadóinkat személyesen akkreditálta. Nemzetközi kutatások alapján a FORTH folyamatok 100 ötletéből 78 kerül fejlesztési fázisba és 51 megvalósul – szemben a szakaszos (stage-gate) módszertan 21 megvalósulásával.

 

Ötletek alkotása:

Idea Factory:

2 főtől-500 főig megvalósítható fórum az ötletek gyűjtésére és értékelésére, nemzetközileg akkreditált tanácsadóink vezetésével.  A módszer előnye, hogy egy adott szervezeten belüli ötletgyűjtésen kívül kiválóan alkalmas a partnerek: az ügyfelek vagy beszállítók bevonására – így a fejlesztésekbe bekerülhetnek az üzleti környezet szereplőinek igényei, véleményei.

Be-novative

 

On-line platform, amely a csoportos ötletgenerálást támogatja. Szerződött partnerként önállóan és folyamatba ágyazva is használjuk.

 

Kreativitás fejlesztés:

inspirációs workshopok

kreatív technikák tréningek

 

 

 

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576