Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

 

Beszélgetés Hódi Attila, szervezetfejlesztővel és trénerrel

 

 

 

Hogy kerültél a „Vezetői esszenciák” trénerei közé?

Korábban HR és értékesítési területen dolgoztam vezetőként. Ebben az időszakban a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy minden tréningen kapott ötlet, gondolat, gyakorlat mennyivel segítette a munkámat. Immáron tanácsadói székből szeretném megosztani a tréningre érkezőkkel a tapasztalataimat, mert hiszek benne, hogy ezáltal vezetőként, vezetői aspiránsként hatékonyabbá válik a munkájuk.

 

Milyen témakörrel foglalkozol a tréningen?

A tréninget vezetői kérdések köré építettük. Az én blokkom kérdései: Hogyan érjen el tartósan magas szintű teljesítményeket, illetve hogyan ne rontsa el munkatársai motivációját? Ügyfeleim, partnereim körében nagyon gyakran hallom ezeket a kérdéseket különböző formában. A válasz természetesen összetett: függ a vállalat kultúrájától, a vezetett emberektől, az elvégzendő feladatoktól, ugyanakkor a vezető hozzáállása és munkamódszerei nagyban befolyásolják, hogy milyen a válasz minősége.

 

Miért fontos számodra a teljesítménymenedzsment?

Vezetőként ez hitelesített engem is és a vezetés bármelyik szintjét nézzük a teljesítmények menedzselése olyan kiindulási pont, melyet helyesen alkalmazva több dologra is ráhatásunk van. Így a célok elérésére, a hatékonyság növelése, a motiváció fenntartására. Azaz az előző kérdésben felvetett két kérdésre is megadja a választ.

 

Melyik nyílt tréningen veszel még részt?

Mindenekelőtt mindegyik nyílt tréningünket javaslom, hiszen aktuális témaköröket járunk körbe kitűnő, gyakorlott szakemberek segítségével. A kérdésre válaszolva májusban Molnár Péter kollégámmal a mentorálásról tartunk egy izgalmas és tartalmas napot.

A tréning részleteiről bővebben itt.

 

« Vissza

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576