Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

 

Beszélgetés Dunai Attila HR filozófussal*

Mi inspirált arra, hogy az Együttműködési Intelligenciával (EM IQ) foglalkozz?

23 éves szervezetfejlesztői és tréneri pályafutásom során sok száz órányi rövidebb-hosszabb projektmunkát, valamint értekezletet figyeltem meg kívülről és belülről is. Tapasztalatom szerint bármilyen életkorú, szakmájú, érdeklődésű emberek dolgoznak együtt egy ideig, akkor hajszálpontosan ugyanazok a főbb viselkedési elemek aktivizálódnak az értékteremtő munkafolyamatok során. A csoportok között mégis jelentős különbségeket tapasztaltam mind a munkafolyamat hangulata, mind pedig az elért eredmények vonatkozásában.

 

Hogy látod, miben rejlik a valódi különbség az egyes munkacsoportok között?

Ha azonosítjuk azokat a viselkedési eszközöket, amellyel akarva-akaratlanul kedvező illetve kedvezőtlen hatást tudunk gyakorolni a közös értékteremtési folyamatainkra, akkor attól a pillanattól kezdve minden csapattagnak lehetősége és felelőssége lesz a hatékony, örömteli, építő légkörű munkafolyamatok irányítása. Az EM IQ szemléletének megismerése és 12 eszközének intelligens használata ehhez nyújt segítséget.

 

Gondolom, a tréningen fény derül az EM IQ új szemléleti keretére és azokra a mindenki által alkalmazható eszközökre, aminek tudatos használatával ugrásszerű fejlődést ígérsz.  Elsősorban kiknek ajánlod ezt a fél napos tréninget?

Azoknak, akik szeretnének lényegesen jobb légkörben lényegesen jobb eredményeket elérni azokkal a munkatársaikkal, azokban a csónakokban, ami éppen megadatott.

 

*Személyes hitvallásom szerint a HR filozófia az a terület, amely az emberi viselkedéssel kapcsolatos különböző szakterületekről érkező felismeréseket egységes, közérthető nyelven fogalmazza újra.

A tréning részleteiről bővebben itt.

« Vissza

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576