Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Digitális Tréning Filmtár

 

Digitális Tréning Filmtárunk segítségével egy éven keresztül korlátlanul tudnak hozzáférni válogatott tréning filmjeinkhez.

 

Szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink kényelmesen és gazdaságosan tudjanak hozzáférni világszínvonalú oktatófilmekhez, rugalmasan és sokoldalúan tudjanak felhasználni egy széleskörű film-palettát.       

 

Videó könyvtárunk önállóan is megállja a helyét, de filmjeink tartalma könnyedén tud illeszkedni bármilyen belső tréning rendszer tematikájához.

 

Nézze meg bemutató felületünket itt!

 

Több mint 130 magyar nyelvű oktatófilmünkből biztosan fogunk tudni egy olyan válogatást összeállítani, amely igazodik az Önök szervezeti igényeihez.

Digitális rendszerünk néhány előnye:

  • Leveszi azt a terhet, hogy a résztvevőket kelljen koordinálni egy közös vetítéshez. Filmjeinket egyszerre többen is tudják nézni, a nekik legmegfelelőbb időpontban.
  • A rendszer egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, amely felmerülő igény esetén alakítható. (Pl.: másfajta tematikai rendezése a filmeknek, kategória nevek megváltoztatása, egyedi szövegdobozok létrehozása az oldalon, tréning utasításokkal ellátva)
  • Igény szerint, limitált számban, a filmekhez történő hozzáférés lehetőségét saját otthonukból is tudjuk biztosítani.

Filmjeinket egy 24-es illetve 40-es csomagban ajánljuk – a megfelelő méretű és összetételű csomag kialakításához hívjon bennünket bátran.

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576