Human Telex Consulting
Emberközpontú fejlesztési megoldások

Egyéni coaching: személyes tanácsadás, amely az résztvevő és a tanácsadó kétszemélyes rendszerében a kölcsönös bizalom alapján létrejövő, az ügyfél személyes fejlődését és növekedését, valamint a szervezet eredményességét támogató, közös megállapodásra épülő cél- és eredményorientált folyamat.

 
Az Akció Tanulócsoport (Action Learning) egy olyan csoportos coaching módszer, amely során a csoport résztvevői több szinten (coachként és ügyfélként) és több készség (kompetencia) mentén fejlődnek. Egy képzett facilitátor vezetése mellett 4-7 fővel működtethető. Előnye abban rejlik, hogy egyéni fejlesztést és valós tanulást eredményez, hiszen a résztvevők saját valós projektjeikkel (vagy vezetői és egyéb dilemmáikkal, témáikkal) vesznek részt a csoportban, így ügyfélként azok megoldásához kapnak segítséget és támogatást a csoporttagoktól.

 

A coaching munka minden alkalommal izgalmas szakmai kihívást jelent számunkra, hiszen coaching folyamatainkban ötvöződik az a sok éves üzleti, tréneri és konzultánsi tapasztalat, amely alapján megfelelő szakmai támogatást nyújthatunk Önnek vagy bármelyik kollégájának.

 

Cégünk kizárólag üzleti coaching-gal foglalkozik.

 

Human Telex Consulting Kft.

1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 16/C.
Tel: +36 1 214 0204, +36 1 2251576